בין הסופגניות ללביבות, מומלץ לגוון עם רעיון מקסים - סביבון שוקולד ומרשמלו. לא הקינוח שרופא השיניים כנראה ימליץ עליו אבל אתם תשמחו לגלות שתוך מספר דק
בין הסופגניות ללביבות, מומלץ לגוון עם רעיון מקסים – סביבון שוקולד ומרשמלו. לא הקינוח שרופא השיניים כנראה ימליץ עליו אבל אתם תשמחו לגלות שתוך מספר דקות הנחתם על השולחן קינוח שידליק את כל המחמאות, אפילו לפני הלביבות. דילרי סופגת שמן ועוברת למצב מתוק
מצרכים:
מקלות בייגלה
שקית מרשמלו
"הרשי" או נשיקות שוקולד מרנג שניתן לקנות באריזות קטנות
חפיסת שוקולד מריר או חלב לציפוי
חפיסת שוקולד לבן לכיתוב (ניתן לרשום את האותיות גם עם טוש דיו אכיל)
נוטלה או ממרח שוקולד אחר
כפי שאתם מבינים, לא מדובר במתכון דיאטטי
1. בצד אחד של המרשמלו חברו בייגלה. בצד השני מרחו את ממרח השוקולד על מנת שהנשיקה תוכל להידבק.
2. ניתן להשתמש בנוטלה או בשוקולד השחר. מה שיותר מלהיב את בלוטות הטעם.
3. ציפוי: המיסו את חפיסת השוקלד המריר/חלב בסיר. תנו לשוקולד להתקרר מעט וטבלו את המרשמלו לתוך "מרק השוקולד".
4. הכניסו למקרר למשך עשר דקות או עד שאתם רואים שכל הקונסטורקציה מחוברת היטב. אם מתחשק לכם אתם יכולים להמיס שוקולד לבן ובעזרת מזלף לכתוב אותיות על הסביבונים. מקנה לוק אותנטי
- הניחו במקרר פעם נופסת כדי שהאותיות משוקולד יתקשו היטב.
COMMENTS